Thuis

Handan city Yongnian District Maide Fasteners Co. Ltd

De levertijd is snel, en zeer belangrijk: de producten altijd verzonden gelijke de orde. Ik vertrouw op hen omdat ik nooit met hen ben teleurgesteld.

—— Jerry

Deze wederzijdse samenwerking het laatst ongeveer 4 jaar, en moet toelaten de dienst die zij aboved gedacht is hebben verstrekt. Onze samenwerking zal vele jaren duren.

—— Lelie

Ik ben online Chatten Nu

Handan city Yongnian District Maide Fasteners Co. Ltd

1 2
Handan city Yongnian District Maide Fasteners Co. Ltd Handan city Yongnian District Maide Fasteners Co. Ltd

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Verdeler/groothandel
Agent
Importeur
Exporteur
Verkoper
Andere
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Opgericht Jaar : 1997
Export pct : 70% - 80%

Van het Districtsmaide van Yongnian van de Handanstad de Bevestigingsmiddelenco. Ltd

 

Het Bevestigingsmiddel Co.Ltd van Handanmaide heeft eigen fabriek en de fabriek heeft over 15years ervaring in bevestigingsmiddelenproducten. Onze factroy vierkante meters van occupied5000, en gelegen in het grootste distributiecentrum van bevestigingsmiddelen--Yongniandistrict, het Noorden van Handan in Hebei.

 

Wij veroorzaken etc. hoofdzakelijk DIN, GB, ISO, ASTM-hexuitdraainoten, hexuitdraaibouten, vlakke wasmachines. Ons bedrijf hangt altijd de bedrijfsfilosofie van de mensen aan als basis, de markt als kern en houdt lerend de hoogte - kwaliteitsbewakingservaring van succesvolle onderneming en in binnen- en buitenland introducerend geavanceerde technologie.

 

Bovendien Onze bedrijfbelofte met onze uitstekende reputatie en goede de diensthouding dat wij hoogte - kwaliteit van producten en de goede naverkoopdienst aan de binnenlandse en overzee klanten, warm welkome nieuwe en bestaande cliënten zullen verstrekken om ons bedrijf te bezoeken om te onderhandelen.

 

China Handan city Yongnian District Maide Fasteners Co. Ltd Bedrijfsprofiel 0

Contactgegevens
Handan city Yongnian District Maide Fasteners Co. Ltd
Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)